Professionele montage en onderhoud van alle A-merken CV-Ketels

Een nieuwe cv-ketel laten installeren is een belangrijke investering.  Het aanbod is uitgebreid en u wilt naast comfort ook duurzaamheid en gunstige stookkosten. Zelf uitkiezen leidt maar al te vaak tot een ketel met een te hoge of juist te lage capaciteit met alle gevolgen van dien. Laat u daarom goed adviseren door een professional.

Neerbos Installatietechniek heeft tientallen jaren  ervaring met alle merken CV- en Combiketels en volgt de ontwikkelingen op de voet.Er is de laatste jaren zoveel verbeterd dat u zoveel kunt besparen op uw stookkosten dat u de investering snel terugverdient.  In combinatie met een slimme thermostaat geniet u van de mogelijkheden van zeer nauwgezet stoken en via uw smartphone de temperatuur in uw huis regelen, waar ter wereld u ook bent.

Wacht niet langer met besparen en comfortabel wonen en vraag een vrijblijvend advies aan. Wij helpen u graag.

  • Advies en Installatie alle A-Merken CV-Ketels en Combiketels

  • Installatie complete verwarmingssystemen

  • Aanleg vloerverwarming en verwarmingspompen

  • Installatie zonneboilers

  • Advies en Installatie slimme thermostaten.

CV ONDERHOUD

Een groot aantal huishoudens heeft geen service- en/of onderhoudscontract voor hun cv-ketel. Een slecht onderhouden CV-toestel kan gevaarlijke situaties opleveren. Ook werken deze ketels minder goed en verbruiken cv-ketels die niet goed worden onderhouden vaak onnodig meer.  Uw inboedel en opstalverzekering vereist in de meeste gevallen bovendien dat uw CV ketel regelmatig wordt onderhouden. Een service- en onderhoudscontract brengt zekerheid en voorkomt storingen met  directe en vervelende gevolgen. Bovendien verlengt onderhoud de levensduur en blijft de waarde van uw installatie beter behouden.

Neerbos Installatietechniek biedt voordelige onderhoudscontracten aan.  Vanaf 10 euro per maand bent u het hele jaar verzekerd van een optimale werking van uw installatie.  Wacht niet langer. Vul het formulier onderaan deze pagina in voor vrijblijvende informatie over onze contracten of bel direct met :  035 300 29 99

  • Onderhoudscontracten voor alle type CV-ketels en combiketels op maat

  • Voor particuliere woningen en bedrijven

  • Verzekerd van lange levensduur en storingsvrij genieten

  • Garantie op snelle reactietijd bij eventuele storingen

  • Contracten op maat mogelijk

Warmtepompen

Waar het kan verdienen duurzame, slimme en zuinige warmwater oplossingen onze absolute voorkeur. Voor het milieu en voor uw portemonnee. Met een warmtepomp wordt op een duurzame manier  de verwarming en warm watervoorziening voor woningen en bedrijven verzorgd. Warmtepompen gebruiken een  warmtewisselaar om bestaande warmte uit  lucht, bodem of grondwater te halen.  De warmtepomp zorgt met een systeem zoals ook in uw koelkast of airco zit voor een hogere temperatuur waarmee water wordt verwarmd.  Dit kan vervolgens gebruikt worden voor uw CV installatie en tapwater. De warmtepomp gebruikt zelf elektriciteit en geen gas. Hiermee stoot u niet direct CO2 uit en daalt uw energierekening aanzienlijk.

Niet elk pand is geschikt voor een warmtepomp. En er zijn vele variaties en type warmtepompen die elk voor specifieke situatie meer of minder geschikt zijn. Als u denkt aan het plaatsen van een warmtepomp is het beste begin een deskundig advies. Neerbos heeft ruime ervaring met warmtepompen en voorziet u graag van het beste advies. Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel direct voor een vrijblijvend adviesgesprek: 035 300 29 99

Slimme thermostaten

Veel huishoudens stappen over op een slimme thermostaat. Slimme thermostaten werken nauw samen met uw (moderne) CV ketel om op de meest zuinige en comfortable wijze uw leef- of werkruimtes te verwarmen en u van warm water te voorzien.  Slimme thermostaten zijn via WIFI het internet verbonden en zo vanuit elke locatie af te lezen en te besturen met bijvoorbeeld uw smartphone. Daarnaast geven ze extra inzicht in onder andere verbruikscijfers.  Een ware aanvulling van onmiskenbare toegevoegde waarde.

Er zijn inmiddels vele slimme thermostaten op de markt.  En welke is het meest geschikt voor uw CV ketel, uw wensen en uw situatie? Neerbos Installatietechniek heeft zich vanaf het begin verdiept in deze technologie en kent de verschillende thermostaten en hun voor- en nadelen goed. Daarom adviseren wij van Neerbos om bij Neerbos Installatie  een vrijblijvend advies aan te vragen.  Neem contact met ons op via onderstaande formulier of bel direct met: 035 300 29 99

NEST VOOR IN HUIS

Neerbos-Installatietechniek is officieel Nest Pro dealer en kan u adviseren over de aanschaf en installatie van dit prachtige domotica systeem.
Producten die samenwerken met Nest, hoef je niet uit te leggen hoe ze verbinding maken of wat ze moeten doen. Ze werken gewoon. Thuis bij mensen zoals jij.
Let op het Works with Nest-logo. Een heleboel merken die je al in huis hebt, kunnen samenwerken met Nest. Bijvoorbeeld je Philips Hue-lampen en Wemo-schakelaars. En het worden er elke dag meer.

Vraag vrijblijvend advies of offerte aan