Professioneel loodgieterswerk

Neerbos Installatietechniek is gespecialiseerd in alle voorkomend loodgieterswerk in woningen en bedrijfspanden.  Zo verzorgen wij ondermeer professionele aanleg,  reparatie en onderhoud van sanitair, leidingwerk, riolering, water- en gasaansluitingen. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van loodgieterswerk en kunnen eventuele problemen snel en vakkundig verhelpen. Maar ook bij nieuwbouw of verbouwingen zijn wij een professionele, betrouwbare partij voor alle loodgieterswerkzaamheden.

  • Alle voorkomende loodgieterswerk professioneel uitgevoerd

  • Reparatie en onderhoud van sanitair, leidingwerk, riool, water en gasaansluitingen

  • Aanleg vloerverwarming en verwarmingspompen

  • Aanleg leidingwerk bij nieuwbouw en verbouwingen

Wij zijn als totaalinstallateur voor centrale verwarming, loodgieterswerk, elektra en badkamers actief in ‘t Gooi e.o. waaronder Huizen,  Hilversum, Blaricum, Bussum, Laren, Naarden, Eemnes, Amersfoort, Soest, Baarn en Almere

24-uursservice bij lekkage of verstopping

Een acute lekkage kan niet wachten maar moet met spoed opgelost worden om waterschade te voorkomen of te beperken.  Maar structurele, sluipende lekkage kan voor evengrote problemen zorgen door schimmelvorming, rottend hout in de vloer, inzakkende plafonds en ga zo maar door.  Neerbos Installatietechniek staat 24 uur  voor u klaar om acuter lekkage direct op te lossen.  Wij zijn tevens zeer ervaren in het opsporen en oplossen van structurele lekkage en hebben de techniek om deze vakkundig en voorgoed op te lossen.  Met speciale hulpmiddelen zorgen we bovendien dat onnodig hak- en breekwerk  voorkomen wordt.

Bij verstoppingen in badkamer of keuken wilt u ook niet lang wachten maar snel professioneel hulp. Het liefst voordat u met huismiddeltjes aan de slag gaat die de zaak over het algemeen verergeren. Neerbos Installatietechniek staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u paraat.

Storing? Bel ons direct:

035-3002999
Tel: 035 – 300 29 99

Vraag vrijblijvend advies aan